Fietsen website  |  Algemene Voorwaarden  |  Links  |  E-mail

Welkom op debeente.nl


SMS bij reparatie gereed

Ontvang nu een SMS als uw fiets of scooter gereed is bij reparatie


We zijn meer geautomatiseerd en maken nu gebruik van gespecialiseerde software van Cyclesoftware. Een van de voordelen is een gereedmelding van de reparatie van uw tweewielers. U krijgt meteen een SMS met daarin het bedrag. Er zijn geen verassingen meer. Duidelijkheid, Snelheid, Correctheid. Allemaal speerpunten van onze Service!Probeer eens een elektrische fiets!

Kom eens langs in een van onze winkels en probeer eens zo`n elektrische fiets uit. De elektrische fiets (of E-bike) is 
een serieus alternatief voor de auto of de gewone fiets voor het dagelijks woon-werk verkeer. Er zijn allerlei soorten
elektrische fietsen zoals stadsfietsen, Urban bikes, Mamafietsen, mountainbikes, maar natuurlijk ook de `gewone`
elektrische fiets. Wij zijn dealer van Sparta, Batavus, Gazelle, Puch en Victoria. Stuk voor stuk specialisten
op het gebied van de e-bikes!

De Vespa shop in Maastricht en omgeving

Wij zijn de officiele Vespa en Piaggio dealer voor Maastricht en omstreken. We hebben een groot assortiment vespa`s voorradig. De Vespa Primavera en de Vespa sprint is leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Ook voor Vespa kleding en accessoires kunt u terecht in onze winkels in Heugem en Belfort- Maastricht. In november 2009 zijn we 4e van Nederland geworden van alle Piaggio en Vespa dealers. We zijn dus een echte Vespa specialist! Vaste klanten weten het al heel lang: Voor service moet u bij De Beente zijn!

Wij leveren ook exclusieve scooters voor bedrijven. Wij regelen alles van spuitwerk tot speciale bedrijfs-bestikkering. vraag naar de mogelijkheden.

Algemene informatie

Onze website is uitgebreid met diverse interactieve diensten om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Tweewielerspecialist "De Beente" is te vinden in het winkelcentrum aan de Beente in Heugem en in Winkelcentrum Belfort. Onze zaak bestaat uit 2 panden in Heugem, een voor de fietsen en een voor de bromfietsen. In Belfort is er een pand voor fietsen en brommers.
Ons Deskundig personeel helpt u graag met het repareren en onderhouden van uw Tweewieler, maar ook met het selecteren van accessoires voor op uw Tweewieler. Bel snel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.
Wij zijn reeds meer dan 18 jaar toonaangevend in de laatste trends op het gebied van scooters, fietsen en accessoires.

Natuurlijk zijn we ook goed bereikbaar voor klanten uit België. Uiteraard hebben wij op het moment de supertrendy Vespa Primavera en de Vespa sprint (de scooters op het moment) gewoon op voorraad staan !!! Godersi la vita oftewel geniet van het leven! Ga lekker scooterrijden. Rij naar je werk, naar school of gewoon om te genieten! Vespa is geen gewone scooter, Vespa is een Lifestyle!

Wij voeren zeer veel fiets en scootermerken. Dealer zijn wij van: Aprilia, Peugeot, Yamaha, Vespa, Gilera, Sym, Kymco, Piaggio, Tomos, Gazelle, Batavus, Sparta, Puch, Loekie, Alpina, Wilier Triestina, Focus, Conway, Noxon, Gitane en Victoria. Daarnaast kunnen wij nagenoeg ieder merk leveren!

SMS bij reparatie gereed
Ontvang nu een SMS als uw fiets of scooter gereed is bij reparatie
Lees verder
De Beente nu ook op Twitter @DeBeente
altijd de laatste nieuwtjes op Twitter, maar ook nog steeds op Facebook
Lees verder
Peugeot Citystar

Lees verder
Vespa Sprint 2014

Lees verder
Loop nu virtueel door onze fietsenwinkel in Heugem
De overige 2 filialen zullen spoedig volgen
Lees verder