Alleen de bèste merken
zijn goed genoeg!

800m2 fiets & scooterplezier!

Welkom op

DE BEENTE FIETSEN & SCOOTERS WEBSITE

De Tweewielerspecialist

Beste klanten,
Allereerst willen we laten weten dat onze werkplaats voor zowel fietsen als scooters ongewijzigd open is! U kunt dus gewoon terecht voor het brengen en ophalen van uw reparatie. Wel hebben we een balie vooraan in onze winkel gemaakt, we vragen u vriendelijk hier te wachten en niet door de winkel te lopen. Dit is namelijk niet toegestaan!

Verkoop in onze winkel mag niet, maar natuurlijk gaan we u wel van dienst zijn via telefoon, mail, en whatsapp. Bestaande verkopen worden gewoon uitgeleverd, maar dit zullen we in overleg bij u thuis doen. Uiteraard met inachtneming van alle geldende Corona maatregelen!

We zijn op dit moment al hard bezig om een webshop te realiseren, zodat u toch bij ons terecht kunt voor aanschaf, maar dan vanaf thuis. Zodra dit gerealiseerd is, zetten wij de shop direct online!

Betalingen in onze winkel en bij de chauffeur kunnen gewoon via de iDeal betaallink, pin of contant.
Indien u nog vragen heeft, kunt u deze altijd stellen via

E-Mail adres: info@debeente.nl
Via telefoon: 043-3616359
Via Whatsapp: 06-57532895
of via Facebook


De Beente Fietsen & Scooters is te vinden aan het Autoparc in Heugem, Maastricht. Ons Deskundig personeel helpt u graag met het repareren en onderhouden van uw Tweewieler, maar ook met het selecteren van accessoires voor op uw fiets of scooter. Bel snel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Wij zijn al vanaf 1998 toonaangevend in de laatste trends op het gebied van scooters, fietsen en accessoires.

Fietsspecialist, fietsenwinkel, scooterspecialist, scooterwinkel. Wij noemen ons gewoon De Beente Fietsen & Scooters. Wij vinden het woord ‘gewoon’ belangrijk; u wordt bij ons gewoon goed geholpen en gewoon goed geadviseerd. En als er toch eens iets niet goed is, dan wordt dat gewoon goed opgelost. Wilt u onze gewoon goede service ervaren? Kom gewoon eens binnen, vrijblijvend, gewoon eens rondsnuffelen of laat u informeren. Gewoon, prettig, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Gewoon, zoals wij zelf ook geholpen zouden willen worden. We willen u graag ontvangen in onze winkel! Tot ziens in onze winkel. Gewoon offline!

WIJ ZIEN U GRAAG EEN KEER IN ONZE WINKEL!

Laatste nieuws

Wij gaan Online!Door de Lock-down gaan we iets doen wat we eigenlijk jarenlang bewust niet hebben willen doen. Wij zijn vooral sterk in (offline) serv...
Lees meer
De nieuw NIU MQI GT kun je nu bestellen via:LAUNCH NIU MGI GTHier krijg je maar liefst €400,- korting op de nieuwe scooter. Deze kost dan ipv € 3574,-...
Lees meer

Tweede hands

Victoria 8.8
Victoria 8.8

€ 1650,-
Top e-bike bouwjaar 2019bosch Performance 65nm 500wh accuinclusief  12 maanden garantie

Meer info
Victoria 6.7
Victoria 6.7

€ 699,-
Mooie hybride met schijfrem en 27 versnellingen2021 model. Bouwjaar: 11-2020nieuwprijs € 899Wordt geleverd inclusief slot en fietscomputer

Meer info
Alpina Clubb 22”
Alpina Clubb 22”

€ 125,-
Meisjesfiets 22”vanaf 7 jaar 

Meer info