Reparatie

Reparatie

Reparatie

U kunt bij De Beente Fietsen & Scooters terecht voor al uw reparaties.
Indien gewenst kunnen wij u een prijs opgave maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Voor (service)beurten en grote reparaties aan fiets of scooter vragen wij u om een afspraak te maken.

Met uw elektrische fiets (of e-bike) kunt u eveneens terecht bij ons. Wij repareren uitsluitend elektrische fietsen van merken of systemen die wij zelf verkopen! Ons personeel is gespecialiseerd in de volgende electrische systemen: Bosch, Shimano Steps, Impulse, Yamaha, Tranz X, Panasonic, Ion, Bafang.

Ook voor schade expertises kunt u ook bij ons terecht, wij verzorgen dit van schaderapport tot en met schade herstel!

Read More
Scooter Reparatie

Scooter Reparatie

Wij repareren uitsluitend kwaliteitsmerken waar wij dealer van zijn (Vespa, Piaggio, Peugeot, Yamaha, Sym, Kymco, Rieju, Aprilia, Tomos en Niu). Hiervan kunnen wij alle voorkomende reparaties uitvoeren! Wij beschikken over alle moderne apparatuur en kennis om u scooter perfect af te stellen en te repareren. Ons personeel volgt ieder jaar alle cursussen om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en elektronica.
Tevens doen wij alle schadeherstel en expertises en regelen we alles van schade opname tot reparatie ervan, waardoor wij een snelle afhandeling kunnen garanderen. Wij werken altijd op afspraak.
Scooter 's morgens gebracht dan kan hij meestal einde van de middag opgehaald worden! U ontvangt een sms als de scooter klaar is, hier staat ook het reparatiebedrag in. Geen verrassingen, duidelijk en snel dus!
Rijdt uw scooter niet meer of is uw band kapot? Dan halen wij uw scooter bij u thuis op voor reparatie. In postcodegebied 6211 - 6247 kost dit €15,-. De tarieven hierbuiten, kunt u telefonisch opvragen. We hebben een aantal gewone leenfietsen, geen e-bikes dus. Er kunnen geen leenfietsen gereserveerd worden, we werken op volgorde van binnenbrengen van uw reparatiefiets/scooter.

Read More
Fiets reparatie

Fiets reparatie

Kleine fiets reparaties kunnen zonder afspraak worden gebracht. `s Morgens voor 10 uur brengen is dezelfde dag klaar, `s middags brengen dan is de fiets de volgende dag klaar. Alleen bij grote drukte of grote reparaties kan een reparatie iets langer duren. Wij geven u dit uiteraard van te voren aan! Wij repareren alle merken gewone fietsen. Een beurt voor uw fiets is natuurlijk zeker mogelijk. Een beurt kost € 60,- en voor fietsen die bij ons gekocht zijn geldt een korting van €20,-.

Als uw fiets gereed is, ontvangt u van ons een sms met de reparatiekosten erin. Duidelijk en snel dus! We hebben een aantal gewone leenfietsen, geen e-bikes dus. Er kunnen geen leenfietsen gereserveerd worden, we werken op volgorde van binnenbrengen van uw reparatiefiets/scooter. Voorwaarden voor het lenen van een fiets:  De gebruiker zorgt goed voor de leenfiets tijdens de leen-periode.  De gebruiker zet de fiets op slot.  De gebruiker is persoonlijk aansprakelijk in het geval van diefstal, verlies of beschadiging van de fiets tijdens de huurperiode.  Diefstal, verlies of beschadiging dient direct gemeld te worden bij De Beente.  Kosten vanwege diefstal, schade aan de fiets of vermissing van de fietssleutel worden verhaald op de gebruiker

Read More

repartie_debeente