(Motor-) Scooters

We verkopen uitsluitend kwaliteitsmerken. Vespa, Piaggio, Piaggio MP3, NIU, Peugeot, Sym, Kymco, Yamaha, Super Soco. Snorscooters, Bromscooters, e-scooters maar ook Piaggio MP3 en Motorscooters hebben we in ons assortiment. De nieuwste collecties in vele kleuren en uitvoeringen, vaak uit voorraad leverbaar. En kentekens zetten we in onze winkel op naam voor u! Alles onder één dak. Wilt u een scooter customizen? Ook dat is mogelijk bij ons! Aparte kleur, ander zadel, mooie sierbeugels of een windscherm? Geen enkel probleem. Laat u informeren in onze winkel naar de mogelijkheden.

We zijn ook Motorscooter dealer van Piaggio, Sym en Kymco. Dus een ruim assortiment beschikbaar. Ook de MP3 van Piaggio (motorscooter met 3 wielen) is vanaf februari 2018 te vinden in onze winkel. Deze motorscooter kunt u met een B-rijbewijs besturen*. (*mits behaald vóór 19 januari 2013!) Natuurlijk voldoen al onze scooters aan de nieuwste EURO-4 norm!

Scooters
Vespa
Piaggio
Piaggio MP3
Peugeot
Niu
Sym
Yamaha
Kymco
SuperSoco

De VESPA shop in Maastricht en Zuid-Limburg

Wij zijn de officiele Vespa en Piaggio dealer voor Maastricht en omstreken. We hebben een groot assortiment vespa`s voorradig. De Vespa Primavera en de Vespa sprint is leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Ook voor Vespa kleding en accessoires kunt u terecht in onze winkel in Heugem Maastricht. In november 2009 zijn we 4e van Nederland geworden van alle Piaggio en Vespa dealers. We zijn dus een echte Vespa specialist! Vaste klanten weten het al heel lang: Voor service moet u bij De Beente zijn!

Wij leveren ook exclusieve scooters voor bedrijven. Wij regelen alles van spuitwerk tot speciale bedrijfs-bestikkering. vraag naar de mogelijkheden.

DE BEENTE KLANTENPAS

Koopt u een nieuwe fiets of scooter bij ons, dan ontvangt u gratis een klantenpas. Hiermee kunt u i-points sparen met de aankoop van onderdelen, accessoires en het laten uitvoeren van reparaties en onderhoud. Deze i-points kunt u verzilveren op een volgende aankoop. Geen verplichting, geen kosten, alleen maar extra voordelen voor onze vaste klanten!